Atslēgvārdi
Pavāra profesionālā pilnveide, ēdināšanas pakalpojumi, pavārs, konditors,
viesmīlis, profesija, bārmenis, apmācība, apmācības, mācība, profesionālā
izglītība, izglītība, kvalifikācijas paaugstināšana, kursi, kursi no
sešiem mēnešiem, semināri, diploms, minimālās higiēniskās prasības
pārtikas uzņēmumā, higiēna, mācību centrs, apmācība Rīgas centrā, sadarbība,
sadarbība ar skolām, skola, latviešu un krievu valodas plūsma bez vecuma
ierobežojuma, darbs, labākos nodrošinām ar darbu, darbā iekārtošana,
apmācība sestdienās, bērnu un pusaudžu uztura pamati, diētiska uztura
pamati, ēdināšanas uzņēmuma organizācijas pamati.
Apmācība pavāri konditori Centrs, Izglītība profesionālā Centrs