Juridiskā informācija
Teicams juridiskais statuss
Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.
Reģistrācijas apliecības numurs 40103608898
Dibināts 22.11.2012
Juridiskā adrese Kaļķu iela 11B, Rīga, LV-1050
Iesniegtie gada pārskati 2023
Īpašnieki 1
Amatpersonu skaits 1
NACE kods un nozare 5610 Restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumi
Apskatīt
Izvērstā izziņa (Apskatīt paraugu)
Amatpersonas, īpašnieki, apgrozījums, peļņa, komercķīlas, nodrošinājumi, kontakti u.c. aktuālā, vēsturiskā informācija.
Apskatīt
Gada pārskats par 2023. gadu
Aktuālā bilance, peļņas un zaudējumu aprēķins, naudas plūsma u.c. pielikumi – skenēts / EDS formāts.
Piegādā unikāli plašas un ātras satura meklēšanas iespējas konsolidētā juridisko un faktisko uzņēmumu datu bāzē.
Atslēgvārdi
Restorāns, restorāni. Bankets, banketi. Mūsdienu latviešu virtuve;
pusdienas, vakariņas, uzkodas. Biznesa pusdienas. Restorāns Vecrīgā.
Restaurants Riga, Vecriga. Latvijā audzēti produkti, vietējie produkti.
Brīvi no modificētiem produktiem ēdieni, brīvs no ĢMO. Latvijas augļi,
dārzeņi un ogas, āboli, mellenes, henomeles, (krūmcidonijas) pīlādži,
žāvēti augļi un ogas, lauku zaļumi. Latviešu virtuve, latviešu tradicionālie
ēdieni. Kazas siers ar hurmu un marinētiem ķirbjiem. Laša ikri un kūpināts
lasis, rupjmaize, lauku krējums. Kūpināta zuša fileja ar mazsālītu
gurķu salātiem. Tvaicēti laša rullīši ar avotkrešu krēmu, redīsi un
mārrutku mērce. Medījumu gaļas pastēte, ziemas marinējumi. Mundierī
vārīta lauku ola ar vistu aknām, cūku pupas, spinātu mērce, spinātu
salāti, meža sēnes, pīles krūtiņa, stirnas fileja, biezeņi, mārrutki,
ķirbju eļļa. Dažādas zupas, Latvijas zivju uha, medījumu zupa, seleriju
un topinambūru krēmzupa. Pamatēdieni. Sviestā cepta butes fileja ar
pastinakiem, karstie spinātu salāti, vēžu mērce, sviestā cepta ātes
fileja, vaska pupiņas, baraviku velutē mērce, cepta zandarta fileja,
balto pupiņu biezenis, sparģeļu mērce, grilēta tunzivs fileja ar fenheli,
bietes, cukini, spinātu mērce, grilēts jaunlopa gaļas steiks, timiāna
sviestā gatavoti kartupeļi, vēršastes sautējums, cepta brieža fileja,
burkānu un seleriju biezeņi, upeņu mērce, jēra kājas steiks, baklažānu
biezenis, vītinātie tomāti, piparmētru mērce, cepta pīles krūtiņa kadiķogu
glazūrā, seleriju biezenis, pīlādžu ābolmērce, teļa gaļas karbonāde,
pākšaugu sautējums, rozmarīna mērce, krāsnī cepta cūkas krūtiņa, grūbas,
kāļi, baraviku mērce, baklažānu tinumā cepta mocarella, kaltēto tomātu
vinegrets, mežasēņu rizoto, brī siers, kartupeļi, krāsnī cepti dārzeņi,
cepti spināti ar ķiplokiem, basmati rīsi, kartupeļu friti. Deserts,
pudiņš, cigoriņu saldējums, cidoniju krēms, dzērveņu pastila, kēkss,
pīlādžu sukādes, siltā bumbieru mērce, šokolādes deserts, burkānu konfektes,
kaltētas upenes, smiltsērkšķu mērce. Karstais «Amedei» šokolādes fondāns.
Ēdienkartes izveide balstīta uz vietējās izcelsmes produktiem: Latvijas
mežu bagātībām un zemnieku vai bioloģisko saimniecību produkciju. Atbilstoši
sezonai kartē ir iekļautas, piemēram, latviešu iecienītās cūku pupas
un avotkrešu mērce, pīlādžu saldējums un smiltsērkšķu želeja. Pavāri.
«Kaļķu vārtos» strādā vieni no Baltijas labākajiem pavāriem un konditoriem.
Dzērieni. Vīns, šampanietis, dzirkstošais vīns, mājas vīns glāzēs,
baltvīns, sārtvīns, sarkanvīns, saldie un deserta vīni, pino, portvīns,
konjaks, armanjaks, brendijs, viskijs, heress, liķieri, Melnais balzams,
vermuts, alus, kokteiļi, bezalkoholiskie dzērieni, sulas, minerālūdens.
Kafija, tēja. Banketi, (banketu) apkalpošana uz vietas un izbraukumos.
Izbraukuma banketi, galdu klāšana, ēdināšana, korporatīvie pasākumi.
Biznesa pusdienas. Banketu rīkošana. Ēdienu piegāde. Dzīvā mūzika ceturtdienās,
piektdienās, sestdienās 19.00-22.00. Restorāns, restorāni, ēdināšanas
uzņēmumi. Telpu īre, noma jubilejām, prezentācijām, korporatīviem pasākumiem;
dzimšanas dienas, vecpuišu balles, kāzas. Restorāns, telpu noma, īre
pasākumiem. Ikdienā restorānā ir ap 100 vietām, no kurām 30 — ērtos
dīvānos, bet 10 atrodas nošķirtā telpā nelielām viesībām. Ar aizbīdāmu
sienu zālē var nodalīt telpu 30 viesu uzņemšanai. Restorāna telpās
banketi, 150 personām, furšeti līdz 250 personām. Mūzikas kluba telpas
līdz 300 personām. Jūsu pasākumiem izīrējam katru dienu, izņemot piektdienu
un sestdienu vakarus. Klubs ir aprīkots ar skaņu un apgaismojuma iekārtām.
Piedāvājam izbraukuma pakalpojumus, (mielastu un apkalpošanas servisu)
klientu izvēlētajās telpās. Restorāna konditorejā tiek gatavoti ne
tikai deserti. Pieņemam arī visdažādāko konditorejas izstrādājumu pasūtījumus
— tortes, smalkmaizītes, «Kaļķu vārtu» kūciņas, (petits fours) u.c.
Tos pagatavosim atbilstoši Jūsu vēlmēm vai ieteikumiem. Kopš 2008.
gada pavasara Līvu laukumā ir atvērts arī kafejnīcas paviljons «Kardamons».
Arī tur iespējams izdarīt iepriekšējus pasūtījumus. Pie mums var norēķināties
arī ar kredītkartēm: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro un American
Express.
Vairāk...
pusdienas, vakariņas, uzkodas. Biznesa pusdienas. Restorāns Vecrīgā.
Restaurants Riga, Vecriga. Latvijā audzēti produkti, vietējie produkti.
Brīvi no modificētiem produktiem ēdieni, brīvs no ĢMO. Latvijas augļi,
dārzeņi un ogas, āboli, mellenes, henomeles, (krūmcidonijas) pīlādži,
žāvēti augļi un ogas, lauku zaļumi. Latviešu virtuve, latviešu tradicionālie
ēdieni. Kazas siers ar hurmu un marinētiem ķirbjiem. Laša ikri un kūpināts
lasis, rupjmaize, lauku krējums. Kūpināta zuša fileja ar mazsālītu
gurķu salātiem. Tvaicēti laša rullīši ar avotkrešu krēmu, redīsi un
mārrutku mērce. Medījumu gaļas pastēte, ziemas marinējumi. Mundierī
vārīta lauku ola ar vistu aknām, cūku pupas, spinātu mērce, spinātu
salāti, meža sēnes, pīles krūtiņa, stirnas fileja, biezeņi, mārrutki,
ķirbju eļļa. Dažādas zupas, Latvijas zivju uha, medījumu zupa, seleriju
un topinambūru krēmzupa. Pamatēdieni. Sviestā cepta butes fileja ar
pastinakiem, karstie spinātu salāti, vēžu mērce, sviestā cepta ātes
fileja, vaska pupiņas, baraviku velutē mērce, cepta zandarta fileja,
balto pupiņu biezenis, sparģeļu mērce, grilēta tunzivs fileja ar fenheli,
bietes, cukini, spinātu mērce, grilēts jaunlopa gaļas steiks, timiāna
sviestā gatavoti kartupeļi, vēršastes sautējums, cepta brieža fileja,
burkānu un seleriju biezeņi, upeņu mērce, jēra kājas steiks, baklažānu
biezenis, vītinātie tomāti, piparmētru mērce, cepta pīles krūtiņa kadiķogu
glazūrā, seleriju biezenis, pīlādžu ābolmērce, teļa gaļas karbonāde,
pākšaugu sautējums, rozmarīna mērce, krāsnī cepta cūkas krūtiņa, grūbas,
kāļi, baraviku mērce, baklažānu tinumā cepta mocarella, kaltēto tomātu
vinegrets, mežasēņu rizoto, brī siers, kartupeļi, krāsnī cepti dārzeņi,
cepti spināti ar ķiplokiem, basmati rīsi, kartupeļu friti. Deserts,
pudiņš, cigoriņu saldējums, cidoniju krēms, dzērveņu pastila, kēkss,
pīlādžu sukādes, siltā bumbieru mērce, šokolādes deserts, burkānu konfektes,
kaltētas upenes, smiltsērkšķu mērce. Karstais «Amedei» šokolādes fondāns.
Ēdienkartes izveide balstīta uz vietējās izcelsmes produktiem: Latvijas
mežu bagātībām un zemnieku vai bioloģisko saimniecību produkciju. Atbilstoši
sezonai kartē ir iekļautas, piemēram, latviešu iecienītās cūku pupas
un avotkrešu mērce, pīlādžu saldējums un smiltsērkšķu želeja. Pavāri.
«Kaļķu vārtos» strādā vieni no Baltijas labākajiem pavāriem un konditoriem.
Dzērieni. Vīns, šampanietis, dzirkstošais vīns, mājas vīns glāzēs,
baltvīns, sārtvīns, sarkanvīns, saldie un deserta vīni, pino, portvīns,
konjaks, armanjaks, brendijs, viskijs, heress, liķieri, Melnais balzams,
vermuts, alus, kokteiļi, bezalkoholiskie dzērieni, sulas, minerālūdens.
Kafija, tēja. Banketi, (banketu) apkalpošana uz vietas un izbraukumos.
Izbraukuma banketi, galdu klāšana, ēdināšana, korporatīvie pasākumi.
Biznesa pusdienas. Banketu rīkošana. Ēdienu piegāde. Dzīvā mūzika ceturtdienās,
piektdienās, sestdienās 19.00-22.00. Restorāns, restorāni, ēdināšanas
uzņēmumi. Telpu īre, noma jubilejām, prezentācijām, korporatīviem pasākumiem;
dzimšanas dienas, vecpuišu balles, kāzas. Restorāns, telpu noma, īre
pasākumiem. Ikdienā restorānā ir ap 100 vietām, no kurām 30 — ērtos
dīvānos, bet 10 atrodas nošķirtā telpā nelielām viesībām. Ar aizbīdāmu
sienu zālē var nodalīt telpu 30 viesu uzņemšanai. Restorāna telpās
banketi, 150 personām, furšeti līdz 250 personām. Mūzikas kluba telpas
līdz 300 personām. Jūsu pasākumiem izīrējam katru dienu, izņemot piektdienu
un sestdienu vakarus. Klubs ir aprīkots ar skaņu un apgaismojuma iekārtām.
Piedāvājam izbraukuma pakalpojumus, (mielastu un apkalpošanas servisu)
klientu izvēlētajās telpās. Restorāna konditorejā tiek gatavoti ne
tikai deserti. Pieņemam arī visdažādāko konditorejas izstrādājumu pasūtījumus
— tortes, smalkmaizītes, «Kaļķu vārtu» kūciņas, (petits fours) u.c.
Tos pagatavosim atbilstoši Jūsu vēlmēm vai ieteikumiem. Kopš 2008.
gada pavasara Līvu laukumā ir atvērts arī kafejnīcas paviljons «Kardamons».
Arī tur iespējams izdarīt iepriekšējus pasūtījumus. Pie mums var norēķināties
arī ar kredītkartēm: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro un American
Express.