MRT, SIA

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073 www.mrt.lv/lv
www.mrt.lv/lv
Abrazīvie materiāli

Abrazīvie materiāli

Elektromateriāli

Elektromateriāli

Instrumenti

Instrumenti

Apraksts

"MRT" SIA ir elektromateriālu ražošanas un vairumtirdzniecības uzņēmums ar ražotni un noliktavu Rīgā. Veiksmīga sadarbība gan ar lielākajiem, gan mazākiem elektromateriālu un būvniecības veikaliem visā Latvijā un ES valstīs, kā arī elektromontāžas uzņēmumiem pierāda SIA "MRT" kā uzticamu un izdevīgu partneri elektromateriālu piegādes jomā.



Ražošana:

  • 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā.
  • 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta.
  • IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā.
  • Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas.
  • Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 



Vairumtirdzniecība:

  • Elektromateriāli - galvenais SIA "MRT" vairumtirdzniecības virziens. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts no atpazīstamiem ražotājiem - Hager, ETI, SCAME, Elektro-Plast, SEZ, Zamel, Chint, Malpro, UNI-T u.c.
  • Citas preces - papildus elektromateriāliem, vairumtirdzniecībā piedāvājam arī tādas preču grupas kā abrazīvie materiāli, instrumenti, mājai un dārzam, mēbeļu furnitūra, saimniecības preces, sports, tūrisms un atpūta. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts. Slēdži, kontaktligzdas, rozetes, Rūpnieciskās kontaktligzdas un kontaktligzdu bloki. Apgaismojums, lampas, gaismekļi, LED spuldzes, lampas, LED apgaismojums, kabeļi, pagarinātāji, automātika, sadales skapji. Darba instrumenti. Instalācija un to piederumi. 95% no mājaslapā redzamajām precēm ir pieejamas uz vietas mūsu noliktavā.


Kontakti

Vēlies, lai ar Tevi sazinās? Aizpildi formu.

Kontaktforma
Vēlies, lai ar Tevi sazinās? Aizpildi formu.
Lūdzu aizpildīt visus formas laukus!
Atcelt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Atsauksmes

Plašs piedāvājuma klāsts Zemsprieguma elektromateriāli, kontaktligzdu bloki, Zemapmetuma kārbas, virsapmetuma kārbas

Pievieno savu atsauksmi

Atslēgvārdi

Pakalpojuma sniegšanas vieta

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Alūksne, Ape, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, Ķekava, + vēl 509 pagastos

Juridiskā informācija

Reģistrācijas apliecības numurs 44103124964

PVN numurs LV44103124964

Dibināts 06.08.2019

Juridiskā adrese Rencēnu iela 7B, Rīga, LV-1073

Iesniegtie gada pārskati 2022

Īpašnieki 3

Amatpersonu skaits 3

Pēdējās izmaiņas 21.12.2023

Izmaiņu veids Adreses maiņa

NACE kods un nozare 4643 Elektrisko mājsaimniecības ierīču vairumtirdzniecība

Apskatīt

Izvērstā izziņa (Apskatīt paraugu)

Amatpersonas, īpašnieki, apgrozījums, peļņa, komercķīlas, nodrošinājumi, kontakti u.c. aktuālā, vēsturiskā informācija.
Apskatīt

Gada pārskats par 2022. gadu

Aktuālā bilance, peļņas un zaudējumu aprēķins, naudas plūsma u.c. pielikumi – skenēts / EDS formāts.